Έρχεται το Φυσικό Αέριο στο κομμάτι της Αγίου Δημητρίου που γίνονται τα έργα




Προς Ιδιοκτήτες/ριες ακινήτων κατά μήκος της λ. Αγίου Δημητρίου, από οδό Θεομήτορος έως οδό Γράμμου –
Σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου:

Έχει ξεκινήσει το πολύ σημαντικό για την πόλη του Αγίου Δημητρίου έργο της διαπλάτυνσης και ανάπλασης της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από το ύψος της οδού Θεομήτορος μέχρι την οδό Γράμμου.
Στην πρώτη φάση του έργου θα προηγηθούν έργα υποδομών, μεταξύ των οποίων είναι και η εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου, καθώς και οι συνδέσεις των κτιρίων που βρίσκονται στο συγκεκριμένο τμήμα της λεωφόρου, ώστε η επέκταση του δικτύου να συντονιστεί με την ανάπλαση της Λεωφόρου και να αποφευχθούν μελλοντικές τομές στο νέο οδόστρωμα που θα κατασκευαστεί.
✔ Επισημαίνεται ότι μετά την αποπεράτωση των έργων θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, χρονοβόρα και πολύ υψηλού κόστους η σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.
✔ Ως εκ τούτου οι ιδιοκτήτες/ριες που ενδιαφέρονται για τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο φυσικού αερίου θα πρέπει να μεριμνήσουν και να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες σε αυτή τη φάση των έργων.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου Αττικής 👉 https://edaattikis.gr
Κεντρικά γραφεία:
✔ Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 11 & Σερρών, 14123 Λυκόβρυση
✔ Τηλεφωνικό κέντρο: 213-0882000 / 11322 • Fax: 213-0882020
✔ E-mail: [email protected][email protected]



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.