Άλιμος: Συνεχίζεται η επιχείρηση “καθαρά ρέματα”
O Δήμος Αλίμου, συνεχίζοντας την προσπάθεια για ανάδειξη και προστασία των ρεμάτων της πόλης, προχώρησε σε βαθύ και σχολαστικό καθαρισμό του ρέματος Λαγκαδίων (Αγ. Δημητρίου) με την ομάδα “ειδικών αποστολών” της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

“Καθαρίστηκαν με πολλή λεπτομέρεια τα πρανή, την κοίτη και τις όχθες του ρέματος, απομακρύνοντας κομμάτια τσιμέντο, ξύλινες παλέτες, αστικά απορρίμματα, ογκώδη αντικείμενα και κάθε είδους ρύπανση που διάφοροι ασυνείδητοι (για να μην πω ‘εγκληματίες’), είχανε πετάξει μέσα στο Ρέμα” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.


Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου
“Με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ας αναλογιστούμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για τη ζωή μας ένα φυσικό περιβάλλον καθαρό, βιώσιμο, ποιοτικό και ασφαλές, χωρίς σκουπίδια, ρύπανση, δηλητήρια κάθε μορφής. Και ας προσπαθήσουμε όλοι να συμβάλουμε στην προστασία και τη φροντίδα της φύσης, που μας περιβάλλει και μας δίνει ζωή. Στην ουσία φροντίζουμε για την επιβίωσή μας, την ποιότητα της ζωής μας και για τις επόμενες γενιές μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.