Βρίσκει ρυθμό μέσω του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ




Προτελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με τις ομάδες από το ματς που θα ασχοληθώ να μην διεκδικούν επί της ουσία κάτι.

Διάβασε αναλυτικά το στοιχιμαν κουπονι οπαπ

Γράφει για το Foxbet ο Κώστας Μητσέας

Μην μπορώντας να κυνηγήσει την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και έχοντας σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει τη 2η θέση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαλάρωσε υπερβολικά και γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες στο γήπεδό της, από Λέστερ και Λίβερπουλ. Χρειάζεται ένα τρίποντο στα δύο τελευταία ματς ουσιαστικά για να «σφραγίσει» μαθηματικά τη 2η θέση, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Σε μία εβδομάδα παίζει τον τελικό με τη Βιγιαρεάλ για το Γιουρόπα Λιγκ, ματς που φυσικά την ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από αυτά του πρωταθλήματος, αλλά δεν γίνεται να φορμαριστεί πατώντας ένα… κουμπί. Η λύση είναι μέσω των δύο αγώνων για την Πρέμιερ Λιγκ να βρούνε ξανά ρυθμό οι βασικοί, γι’ αυτό και ο κόουτς Σόλσκιερ προσανατολίζεται να ρίξει όλα τα «βαριά» χαρτιά απόψε στο γήπεδο, κάτι δηλαδή σαν πρόβα τζενεράλε για τον τελικό.



Η Φούλαμ έχει… χαιρετήσει την κατηγορία εδώ και καιρό. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν έχει συγκομιδή μόλις 1 βαθμό στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Η αλήθεια είναι πως δεν… ξεφτιλίζεται στο γήπεδο, αν και στο πιο πρόσφατο ματς, στην ήττα 3-1 από τη Σαουθάμπτον έβγαλε εικόνα παρατημένης ομάδας. Να σηκώσει κεφάλι απόψε σε μια έδρα που έχει «μαύρη» προϊστορία το θεωρώ πολύ δύσκολο.

Περιμένω ένα ξέσπασμα της Γιουνάιτεντ, η Φούλαμ προσφέρεται και από δυναμικότητα, αλλά και από ψυχολογία για θύμα. Άλλωστε, η επιστροφή του κόσμου στο «Ολντ Τράφορντ» (αναμένονται 10.000 οπαδοί) είναι επίφοβη λόγω της κόντρας οπαδών-διοίκησης και ίσως μια «γεμάτη» εμφάνιση να υποχρεώσει το κοινό να ασχοληθεί μόνο με τα αγωνιστικά.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.