Συνελήφθη 27χρονος για διαρρήξεις – κλοπές από καταστήματα σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων
Συνελήφθη στην Καισαριανή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 27χρονος ημεδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών διαρρήξεων-κλοπών, που είχαν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε καταστήματα, σε διάφορες περιοχές των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκε από ομάδα αστυνομικών που είχε συσταθεί για αυτό το σκοπό και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.


Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου
Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 27χρονος κινούμενος πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, στοχοποιούσε κάποιο κατάστημα (υγειονομικού ενδιαφέροντος και ηλεκτρονικών ειδών) και το προσέγγιζε με σκοπό τη διάρρηξη.

Με τη χρήση βαρέων και μεγάλου όγκου αντικειμένων πέτρες, σχάρες φρεατίων κλπ) που έβρισκε στο σημείο, προκαλούσε τη θραύση του υαλοπίνακα της πρόσοψης του καταστήματος, εισέρχονταν σε αυτό και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από την ταμειακή μηχανή, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί -6- κλοπές-διαρρήξεις καταστημάτων, στις περιοχές της Ηλιούπολης, Αργυρούπολης, Ελληνικού και Αλίμου, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.