Συγκλονίζει η φωτογραφία με τον αστυνομικό και το μωρό της αδικοχαμένης Κάρολαϊν




Συγκλονίζει η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

“Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας” γράφει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε…

Δημοσιεύτηκε από George Kalliakmanis στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Εκείνη στα 20 χρόνια της φοιτήτρια και εκείνος στα 32 του, πιλότος ελικοπτέρων. Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που χθες τα ξημερώματα χώρισαν για πάντα τα χτυπήματα των δολοφόνων.



Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εξωτερικό. Η 20χρονη ανέφερε τότε πως είχε βρει στο πρόσωπο του 32χρονου τον άνδρα της ζωής της.

Η πανέμορφη κοπέλα και ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων εδώ κι έναν περίπου χρόνο ζούσαν το όνειρό τους. Μετά την ένωση του έρωτά τους με δεσμά του γάμου, πριν έντεκα μήνες ήρθε στον κόσμο και ο καρπός της αγάπης τους, το πρώτο τους παιδί. Ένα κοριτσάκι που μοιάζει στην αδικοχαμένη μητέρα της.

Οι ληστές, που πιθανότατα γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του πιλότου, τους έβαλαν στο στόχαστρο και έδωσαν με τον πιο φρικτό τρόπο τέλος, στο παραμύθι της ευτυχίας τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.