Πότε θα ανοίξει η Ακτή του Ήλιου, στον Άλιμο (VIDEO)




Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, αναφορικά με το άνοιγμα της εστίασης μετά από έξι μήνες, που έφερε χαμόγελα σε επιχειρηματίες, αλλά και πολίτες, αλλά και τα επόμενα βήματα στο σταδιακό άνοιγμα της κοινωνίας.

Πότε θα ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες

Αναφορικά με το πότε θα ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε ότι «Προχωράμε βήμα – βήμα για τις οργανωμένες παραλίες. Θα ανοίξουν, θα περιμένουμε τις σχετικές αποφάσεις, δε μπορώ να σας πω ημερομηνία αυτή τη στιγμή. Να δούμε πώς θα κινηθεί η κατάσταση με την εστίαση, πλησιάζει και το άνοιγμα του τουρισμού, ας περιμένουμε λοιπόν».

Στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Νίκος Βενιέρης, μάνατζερ στην Ακτή του Ήλιου, στον Άλιμο, που προετοιμάζεται για το άνοιγμα. «Επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε για τις 15 Μαΐου, αλλά από όσα έχουμε ακούσει τότε θα γίνει το άνοιγμά μας. Πρέπει να κάνουμε έναν προγραμματισμό, έχουμε προεργασίες, ώστε να είμαστε έτοιμοι σύμφωνα και με τις προδιαγραφές. Το κατάστημά μας είναι για καφέ. Είμαστε από τις τυχερές οργανωμένες παραλίες, γιατί τα καταστήματα έχουν ξεχωριστή είσοδο. Εμείς δεν έχουμε ξαπλώστρες. Το καλοκαίρι υπό κανονικές συνθήκες έχουμε γύρω στις 600 ομπρέλες, αλλά τώρα είμαστε σε αναμονή», είπε ο κ. Βενιέρης.



«Τα καταστήματα που έχουν άδεια για να λειτουργήσουν ως εστίαση και καφέ έχουν συγκεκριμένο χώρο. Για την παραλία χρειάζεται ειδική άδεια για να λειτουργήσει πάλι με ξαπλώστρες κανονικά. Δεν επιτρέπεται να αναπτυχθούν καρέκλες πέραν του χώρου που δίνει την άδεια ο δήμος. Από τη στιγμή που είναι κλειστές οι οργανωμένες παραλίες, θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Πλέον δίνουμε απαντήσεις όταν έχουμε τις αποφάσεις», τόνισε πάνω στο θέμα ο κ. Παπαθανάσης.

«Η ατομική ευθύνη είναι το άλφα και το ωμέγα για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Οι εργαζόμενοί μου έχουν ξεκινήσει ήδη τα self-tests. Εμείς έχουμε ελάχιστους εργαζόμενους πάνω των 30» πρόσθεσε ο κ. Βενιέρης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.