Πέθανε ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του, ο Θάνος Τάτσης, διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας
Από ανακοπή καρδιάς πέθανε το βράδυ της Κυριακής ο διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, Θάνος Τάτσης.

Ο 46χρονος Θάνος Τάτσης έφυγε στον ύπνο του προδομένος από την καρδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.


Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου
Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα για τον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την απώλεια του Θάνου Τάτση, διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας

«Η ξαφνική απώλεια ενός νέου συνάνθρωπου μας, φίλου, συνεργάτη και εξαιρετικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης, του Θάνου Τάτση, διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας, μας γεμίζει θλίψη και αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και υποδειγματικός επαγγελματίας. Διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μου μαζί του. Τον αποχαιρετώ με ειλικρινή οδύνη και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Θάνος Τάτσης αποτέλεσε ένα στέλεχος του Δήμου Αθηναίων το οποίο με την εργατικότητα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του τίμησε το χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλό του Παράδεισο και αιωνία η μνήμη του».


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.