Ντοκουμέντο του ALPHA στη Βάρκιζα – Πρόστιμα για κόντρες (VIDEO)




Τα σχέδια κάποιων νεαρών για κόντρες και παράνομους αγώνες στην παραλιακή απέτρεψε το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία. Πάνω από 120 παραβάσεις διαπιστώθηκαν σε λίγη ώρα.

Τα λάστιχα στριγγλίζουν από την πίεση και την ταχύτητα, οι εξατμίσεις ακούγονται από μακριά καθώς η κάμερα του Alpha καταγράφει τους αστυνομικούς να βγαίνουν στη μέση της παραλιακής για να σταματήσουν τα δύο αυτοκίνητα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ρεπόρτερ του Alpha Μαρία Κολοβού καταγράφει τη στιγμή που μοτοσυκλετιστής επιχειρεί με ελιγμό να ξεφύγει από το μπλόκο.

Ξεκινούν καταδίωξη κάθε φορά που κάποιος δεν σταματάει στο σήμα τους.



Υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνοι ελιγμοί, αόρατες πινακίδες, θόρυβος. Ελέγχονται με κάποιους από τους οδηγούς. Όπως φαίνεται γνωρίζονται καλά με τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΟΕΠΤΑ αφαίρεσαν 33 διπλώματα οδήγησης, τις πινακίδες 26 αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Επτά οδηγοί δεν είχαν δίπλωμα, 14 οχήματα κυκλοφορούσαν χωρίς πινακίδα. 122 παραβάσεις βεβαιώθηκαν συνολικά ενώ έλεγχοι έγιναν στο Χαλάνδρι και στο Ζεφύρι.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ντοκουμέντο του ALPHA στη Βάρκιζα – Πρόστιμα για κόντρες (VIDEO)

  • 31/05/2021 at 9:06 πμ
    Permalink

    Κυκλοφορούν αρκετές μηχανές (street) που η πινακίδα τους είναι αθέατη, ώστε σε περίπτωση του συμβάντος η μαρτυρία από άλλους οδηγούς να καθίσταται αβάσιμη.. Ο νόμος και η τροχαία πρέπει να επιληφθούν αυστηρά. Επίσης οι πειραγμένες εξατμίσεις moto & I.X δεν μετριούνται σε μετρητή dB(m) όπως όρίζει το ΥΠΕΧΩΔΕ {Πάντα στο 1m απόσταση} όπως παλιότερα σε επιτόπιους ελέγχους. Στον λυκαβητό στην αλάνα επίσης γίνονται αυτοσχέδια drift που ρυπαίνουν με καμμένα λάστιχα τους θαμώνες και είναι τουριστικό σημείο θέασης που αξίζει να προβληθεί. Μόνο με {σαμαράκια} σε τακτά σημεία στην αλάνα θα αποτραπεί το πράγμα. Δηλαδή αδιανόητο μια μάνα με μωρό στο καρότσι και δίπλα παντιλίκια με καπνα και θόρυβο έλεος ποσο μπανανία ….

    Απαντήστε
  • 31/05/2021 at 11:52 πμ
    Permalink

    το φαινόμενο της κόντρας, της υπερβολικής ταχύτητας, του υπερβολικού θορύβου και των συνεχόμενων ατυχημάτων στο κομμάτι της παραλιακής από τη Βουλιαγμένη μέχρι τη Βάρκιζα έχει επιδεινωθεί δραματικά μετά την πρόσφατη ασφαλτόστρωση. Δυστυχώς κάθε μα κάθε βράδυ γινόμαστε θεατές του ίδιου έργου. Τα μπλόκα της Αστυνομίας σπάνια και δεν λύνουν το πρόβλημα…. Μεγάλα πλατιά σαμαράκια σαν αυτά των Βορείων Προαστίων τουλάχιστον στην είσοδο της κατοικημένης περιοχής της Βάρκιζας ίσως περιόριζαν την όρεξη για υπερβολική ταχύτητα…..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.