Nότια προάστια: Δεκάδες οικογένειες έμειναν νηστικές




Πολλά τα παράπονα στα social media για ταβέρνες των νοτίων προαστίων που δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις παραγγελίες που είχαν για την Κυριακή του Πάσχα. Έτσι δεκάδες οικογένειες έμειναν νηστικές αφού ο πολυπόθητος οβελίας δεν έφτασε ποτέ στο τραπέζι τους.

“Καλησπερα και Χρόνια Πολλά! Πέρασα χθες Μ. Σάββατο από τα Βλαχικα στις 11.30 πμ. Το σύννεφο από τα αρνιά που ψηνόντουσαν στις πίσω αυλές των ταβερνων ήταν εντυπωσιακό! Αυτό δείχνει τον προγραμματισμό και την οργάνωση των ψησιμάτων, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να πέσει κάποιος επαγγελματίας τόσο έξω, ώστε να μην μπορέσει να ειδοποιήσει 50 πελάτες του, ακόμη και το απόγευμα του Σαββάτου, για την αδυναμία του να τους εξυπηρετήσει την επόμενη!”

Ντροπή και αίσχος!!!!!! Παραγγελία εδώ και ημέρες σούβλα για παράδοση τις 14.30. Στις 15.20 αφού δεν είχαν έρθει, καλούσαμε αλλά κανείς δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ειδοποιήσουν για την καθυστέρηση. Αφού λοιπόν πήγαμε στο κατάστημα στις 15.30 βρήκαμε πάνω από 10 άτομα που επίσης πήγαν γιατί δεν είχε παραδοθεί η παραγγελία τους και κανείς δεν είχε μπει στον κόπο να τους ενημερώσει. Μετά ήρθε το καλύτερο, μας είπαν να περιμένουμε μισή ώρα για να πάρουμε παϊδάκια, αν θέλουμε, αλλιώς να περιμένουμε πάνω από μία ώρα για την σούβλα!!!! Όλα αυτά χωρίς καμία συγγνώμη και χωρίς ελάχιστο ίχνος ντροπής!!! Γούναρη 1…Να έχεις καλεσμένους, ευτυχώς λίγους λόγω μέτρων (φανταστείτε να περίμεναν 30 άτομα) από αυτούς για να φάνε. Και βέβαια αν δεν πηγαίναμε από το κατάστημα ίσως να μην ερχόταν και η παραγγελία ποτέ…



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.