Γλυφάδα: Ξανά χωρίς μάσκα στην τάξη ο καθηγητής (VIDEO)Αδιόρθωτος φαίνεται πως είναι ο καθηγητής φυσικής και χημείας λυκείου στη Γλυφάδα Αττικής που αρνείται να φορέσει τη μάσκα του και να ακολουθήσει τις οδηγίες προστασίας από τον κορονοϊό στο σχολείο που διδάσκει.

Δεν έχει να απαντήσει στα όσα καταγγέλλουν, μαθητές, γονείς αλλά και οι συνάδελφοί του και δεν έχει πει το παραμικρό.


Διθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)
Το πρωί της Πέμπτης, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν για μία ακόμα φορά, ο φυσικός έφτασε στο λύκειο χωρίς τη μάσκα του, μπήκε στην τάξη του χωρίς τη μάσκα του και ζήτησε από τα παιδιά να βγάλουν μια κόλλα χαρτί και να γράψουν διαγώνισμα.

Όταν οι μαθητές ενημέρωσαν τη λυκειάρχη, τα αίματα «άναψαν» κι εκείνη, αναγκάστηκε τελικά, να καλέσει την αστυνομία.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο καθηγητής παρέμεινε στην τάξη και η λυκειάρχης, έστειλε μία ακόμα αναφορά στην υπηρεσία της με τα γεγονότα, την Πέμπτη στη σειρά, ελπίζοντας να εισακουστεί.

Ο φυσικός, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε να φορέσει τη μάσκα του αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση, απειλώντας την λυκειάρχη ότι θα καλέσει εκείνος την αστυνομία, επειδή του ζητά να βγει από την αίθουσα και να μην κάνει τη δουλειά του.

Ανάστατοι καθηγητές και μαθητές
Όλοι στο σχολική μονάδα είναι ανάστατοι με τους μαθητές να καταγγέλλουν ότι ο καθηγητής τους «βομβαρδίζει» συνεχώς με θεωρίες συνωμοσίας και ανυπόστατα πορίσματα για την πανδημία.

To live news παρουσιάζει και σήμερα αποκλειστικά νέα μηνύματα μέσω sms και mail που έχει στείλει ο συγκεκριμένος καθηγητής στους μαθητές του.

Όλα, γεμάτα ανακρίβειες, χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση, με παραπομπές σε ιστότοπους που «ασπάζονται» συνωμοσιολόγοι.

Οι συνάδελφοι του καθηγητή στο συγκεκριμένο Λύκειο, οι οποίοι γίνονται αποδέκτες και των παραπόνων που καθημερινά κάνουν οι γονείς των μαθητών για τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά καθώς όποια ενέργεια κι αν έχουν κάνει μέχρι στιγμής με την υπηρεσία τους, δείχνει να έχει πέσει στο κενό. Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X