Έκοψαν στο αέρα τον Κωνσταντάτο σε διακτυακή συνεδρίαση της ΠΕΔΑ




Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), μέσω τηλεδιάσκεψης, η οποία αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Στη συνεδρίαση επρόκειτο να συζητηθεί το φλέγον θέμα για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια (πρόσφατα όλοι οι δήμοι της Αττικής είπαν ομόφωνα όχι στο νομοσχέδιο Τσιάρα). Ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Μαρκόπουλος, Δήμαρχος Δήμου Γαλατσίου, είπε ότι το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Τότε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος που είναι αντίθετος με την απόφαση, πήρε το λόγο και άρχισε να κάνει προσωπική επίθεση στην δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, η οποία είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της ΠΕΔΑ. Ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο της μιλούσε προκάλεσε την αντίδραση της δημάρχου Αγίου Δημητρίου, η οποία επιχείρησε να απαντήσει στον Κωνσταντάτο.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ τη διέκοψε λέγοντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξει τέτοια κουβέντα αλλά ο Κωνσταντάτος συνέχισε την επίθεσή του στην Ανδρούτσου. Ο πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της διαδικασίας, τους ευχαρίστησε όλους αλλά ο Κωνσταντάτος συνέχισε να μιλάει. Τότε του έκοψαν τον ήχο. Αυτός όμως συνέχισε και έκοψαν και τη σύνδεση, αφήνοντάς τον να μιλάει… μόνος του! Η άκομψη συμπεριφορά του σχολιάστηκε αρνητικά από τους άλλους δημάρχους…



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.