Πανέτοιμα τα σχολεία της Γλυφάδας να υποδεχθούν τους μαθητές




Εντατικά δουλεύουν τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας, για να υποδεχθούν αύριο τα Λύκεια ολοκάθαρα και πανέτοιμα τους μαθητές τους. Με τις οδηγίες του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης επιβλέπει όλες αυτές τις ημέρες τις εργασίες, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

“Επιστροφή στα θρανία !Μοιραζόμαστε κι εμείς την αγωνία των γονιών και των μαθητών του Λυκείου για την επανεκκίνηση των σχολείων διά ζώσης αύριο και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι όλα στη Γλυφάδα μας είναι πανέτοιμα : Θερμικές πύλες για τη μέτρηση της θερμοκρασίας σε κάθε σχολική μονάδα, εντατικοί καθαρισμοί και απολυμάνσεις καθημερινά (ήδη γίνονται σε όλα τα Λύκεια), είδη ατομικής υγιεινής παντού και ό,τι άλλο χρειάζεται για να είναι όσο πιο ασφαλές γίνεται το σχολικό περιβάλλον”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: “Ανά πάσα στιγμή θα διενεργεί και ο Δήμος μας rapid test, ιδίως σε όσους δεν έχουν προστεθεί ακόμα στη σχετική πλατφόρμα ή δεν έχει ανοίξει ακόμα το ΑΜΚΑ τους, όπως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και στα κυλικεία των σχολείων, οι σχολικοί τροχονόμοι, οι σχολικοί φύλακες κι όποιοι άλλοι τυχόν δεν έχουν πρόσβαση σε self test. Καλή νέα αρχή στις μαθήτριες και στους μαθητές και καλή δύναμη ιδίως σε όσους προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.