Mεγάλη προσέλευση στην παραλία του Αλίμου, για τα δωρεάν rapid test




Mεγάλη είναι η προσέλευση των πολιτών στην παραλία του Αλίμου, για να κάνουν δωρεάν rapid test για covid. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Αναστασία Σιμητροπούλου, που είναι υπεύθυνη της δράσης από την πλευρά του δήμου, η διαδικασία διεξάγεται άψογα, τα μέτρα προστασίας τηρούνται αυστηρά και ο κόσμος δεν χρειάζεται να περιμένει, παρά μόνο λίγα λεπτά, για να κάνει το τεστ.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα περιμένουν τους πολίτες στο πάρκινγκ της παραλίας (στη γωνία των Λεωφόρων Ποσειδώνος & Καλαμακίου, δίπλα στην πεζογέφυρα), από σήμερα έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 (εκτός Σαββατοκύριακου), από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα

Η Αναστασία Σιμητροπούλου με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Αρτέμη Καραμολέγκο και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τη Δημοτική Αστυνομία, Γιάννη Βέργη

Δικαίωμα να κάνουν το τεστ έχουν όλοι οι πολίτες, ηλικίας 10 ετών και άνω. Οι μόνες προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος το τεστ είναι:

ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΠΕΖΟΣ, φορώντας μάσκα.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ: τον ΑΜΚΑ και την ταυτότητά του. Επίσης, πρέπει να δίνει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.
Για τη μετακίνηση για το τεστ, στέλνουμε SMS με ΚΩΔΙΚΟ 1.



Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι του Δήμου Αλίμου, για να βάζουν σε σειρά τους πολίτες και να διευκολύνουν τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά.

Ο Δήμος Αλίμου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται στην πόλη για δύο εβδομάδες, φροντίζοντας για την υγεία των κατοίκων του Αλίμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.