Γλυφάδα: Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων για το πασχαλινό τραπέζι




Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές, ώστε να μην προκληθεί συνωστισμός, ξεκίνησε σήμερα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας και θα διαρκέσει έως και την Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου, η διανομή προϊόντων για το Πάσχα, στους 2.000 δικαιούχους.

Οι ωφελούμενοι των κοινωνικών δομών ειδοποιούνται τηλεφωνικά και προσέρχονται με προκαθορισμένα ραντεβού, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. έως 4 μ.μ. «Το Πάσχα και φέτος θα είναι διαφορετικό. Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας, όμως, που βγάζουν με δυσκολία τα προς το ζην είναι οι ίδιες – και μεγαλύτερες πλέον λόγω των συνεπειών της πανδημίας. Και φέτος, στο Δήμο Γλυφάδας κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην τους λείψει τίποτα.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας ξεκίνησε από σήμερα, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, τη διανομή προϊόντων για τη Μεγάλη Εβδομάδα στους περισσότερους από 2.000 δικαιούχους», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, μοιράζουμε τα απαραίτητα αγαθά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στις κοινωνικές μας δομές και την αρμόδια για τον συντονισμό Λένα Δεναξά για την όλη προσπάθεια και φυσικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας για τις δωρεές τους. Το έχουμε ξαναπεί: Θα είμαστε πραγματικά χαρούμενοι όταν οι δομές αυτές δεν θα είναι απαραίτητες, γιατί κανένας συμπολίτης μας δεν θα τις έχει ανάγκη. Μέχρι τότε, θα ενισχύουμε και θα στηρίζουμε καθημερινά το δίχτυ κοινωνικής προστασίας στην πόλη μας».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.