Αξιοποιεί την περίσταση η Μπέτις




Η κατάκτηση του Κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα, άλλαξε κάπως την «ευρωπαϊκή» ζώνη της Α’ Ισπανίας. Πλέον πέρα από τις 4 πρώτες που θα συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, 5η και 6η θέση, δίνουν εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η 7η για τη νέα διοργάνωση, το Conference League.

Δες ποια είναι τα καλυτερα online casino στην Ελλαδα

Γράφει για το Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Οπότε το κίνητρο παραμένει, η 6η θέση συνεπάγεται σημαντικά περισσότερα έσοδα για την επόμενη σεζόν, απ’ ότι η 7η. Αυτή τη στιγμή 6η είναι η Μπέτις (με την 7η Σοσιεδάδ στο -1). Προέρχεται από το 2-2 με τη Βαλένθια, που ήταν η 3η σερί ισοπαλία της στο πρωτάθλημα. Βέβαια στις 10 τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει μόνο από Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, ομάδες της πρώτης τετράδας που διεκδικούν τον τίτλο. Θα παραταχθεί πλήρης και με ισχυρό κίνητρο βάσει όσων αναφέρθηκαν παραπάνω.



Κατήφεια, προβληματισμός και γκρίνια στην Μπιλμπάο, μετά τις δύο απώλειες στον τελικό του Κυπέλλου, στον περσινό (που έγινε φέτος λόγω της πανδημίας) έχασε από τη Σοσιεδάδ, ενώ στον φετινό διασύρθηκε με 4-0 από την Μπαρτσελόνα. Αν σε αυτά προσθέσουμε και την απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα και το -10 από την 7η θέση που δύσκολα καλύπτεται στις 7 εναπομείνασες αναμετρήσεις, τότε η κατάσταση είναι δύσκολη για τον κόουτς Τοράλ (λέτε να επιστρέψει του χρόνου ο Βαλβέρδε;). Θα πάω στον άσο, «καλύπτοντας», λόγω της έφεσης που έχει η Μπέτις στην ισοπαλία, το τελευταίο διάστημα.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.