Συνέλαβαν τον δράστη που είχε ξυλοκοπήσει τον καθηγητή στη Γυμναστική Ακαδημία




Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της άγριας επίθεσης σε βάρος του καθηγητή των ΤΕΦΑΑ Νίκου Πατσαντάρα. Το περασμένο Σάββατο ο καθηγητής Αθλητικής Κοινωνιολογίας είχε παρκάρει στο χώρο της σχολής και είδε τον φύλακα να προσπαθεί να πείσει έναν νεαρό να βγει από τον πανεπιστημιακό χώρο. Σε εκείνο το σημείο πάρκαρε το αυτοκίνητό του ο καθηγητής που διηγήθηκε ότι εκείνη την ώρα περνούσε μπροστά του ένας νεαρός μαζί με τον σκύλο του. Πίσω ο φύλακας του έλεγε ότι πρέπει να φύγει, ότι πρέπει να βγει γιατί απαγορεύεται. Όταν του έκανε την ίδια επισήμανση και ο καθηγητής εκείνος αντί να φύγει του επιτέθηκε με μανία και τον ξυλοκόπησε άγρια.

«Όταν έφτασε κοντά μου και χωρίς να καταλάβω τίποτα με γρονθοκόπησε με τόσο βίαιο και επαγγελματικό τρόπο από ότι φάνηκε στη συνέχεια στο πρόσωπό μου με αποτέλεσμα να πέσω αναίσθητος στο έδαφος. Αυτός συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στο πρόσωπο και στα πλευρά μου» είχε περιγράψει ο κ. Πατσαντάρας μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέλη ΔΕΠ του ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ σήμερα 26/3/2021 ο δράστης που του κατάφερε σοβαρότατα τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνελήφθη και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωσή του
“ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ
Αγαπητοί Συνάδελφοι, -ισες, αγαπητοί Φοιτητές και αγαπητές Φοιτήτριες καλημέρα.



Θέλω να σας πληροφορήσω ότι ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης εναντίον μου εντός του χώρου του Πανεπιστημίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη! Αυτό προέκυψε ως αποτέλεσμα των συντονισμένων θεσμικών ενεργειών του Υπουργείου Παιδείας (προσωπικά του Υφυπουργού Παιδείας κ. Άγγελου Συρίγου), του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας/Γενική Διεύθυνση Αττικής Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ), της πρυτανείας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (δια του πρύτανη Καθηγητή κ. Αθανάσιου Δημόπουλου) και της Κοσμητείας της ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ (δια του κοσμήτορα Καθηγητή κ. Νίκου Γελαδά).

Θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου προς όλους!

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Παιδείας και Καθηγητή κ. Άγγελο Συρίγο ο οποίος από την πρώτη στιγμή, ως Άνθρωπος και ως ‘Θεσμικός Ρόλος’, στάθηκε δίπλα μου και με τις θεσμικές του ενέργειες συνετέλεσε καταλυτικά για την διαλεύκανση αυτής της ακατανόητης εγκληματικής ενέργειας εναντίον μου!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Με εκτίμηση

Νίκος Πατσαντάρας
Καθηγητής Αθλητικής Κοινωνιολογίας ”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.