Συγκλονίζει η 20χρονη που επέζησε από το τροχαίο στο Σχιστό (VIDEO)




Συγκλονίζει η μαρτυρία της κοπέλας που σώθηκε από θαύμα στο πολύνεκρο τροχαίο στο Σχιστό, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι τρεις φίλοι της.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ζευγάρια νέων. Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης στις μπάρες και την τρελή πορεία που ακολούθησε, τα παιδιά εκσφενδονίσθηκαν δεκάδες μέτρα έξω από το διαλυμένο Ι.Χ. Μόνο η 20χρονη κοπέλα που φορούσε τη ζώνη της παρέμεινε δεμένη στη θέση της και τελικά σώθηκε με μικροτραυματισμούς.

Το μήνυμα που ανέβασε στο Facebook ραγίζει καρδιές:

«Λυπάμαι πολύ για ό,τι αντίκρισαν τα μάτια μου, γιατί μόνο εγώ ξέρω. Το σοκ είναι μεγάλο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών και να φοράτε πάντα ζώνη, αυτός είναι ο λόγος που είμαι ακόμα εδώ. Καλό ταξίδι»



Τροχαίο Σχιστό: Αυτά είναι τα παιδιά που χάθηκαν άδικα
Το ένα από τα δύο παιδιά, ο Αλέξανδρος, «έφυγε» σε ηλικία μόλις 25 χρονών. Καταγόταν κατά το ήμισι από τη Ρωσία, υπηρέτησε σε σχολή αλεξιπτωτιστών και αναμενόταν να κάνει τα εγκαίνια της δικής του επιχείρησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με φίλους του, η μητέρα του τού πήρε αυτοκίνητο γιατί φοβόταν να κυκλοφορεί το παιδί της με μηχανάκι.

Ο 25χρονος Αέξανδρος που «έφυγε» στο θανατηφόρο τροχαίο.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο Star

Το δεύτερο αγόρι από το Πέραμα που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα, ήταν αδελφικός φίλος του Αλέξανδρου. Εργαζόταν ως διανομέας, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του εργαζόταν και ως dj όποτε.

Ανάμεσα στα θύματα και η νεαρή Ιωάννα.

Σχιστό: Πώς έγινε το τροχαίο
Το μοιραίο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του αριθμού 98, στο ρεύμα καθόδου το αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν τα νεαρά άτομα, κατέληξε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Στη συνέχεια το όχημα εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα.

Τροχαίο Σχιστό: Τι λέει πραγματογνώμονας για το σημείο
Ο ρεπόρτερ του Star Γιάννης Σωτηρόπουλος με τη βοήθεια ειδικού πραγματογνώμονα, έκανε αυτοψία στο σημείο – καρμανιόλα.
και μίλησε με φίλους των άτυχων παιδιών.

Όπως αναφέρει, είναι ένα άκρως επικίνδυνο σημείο, μία απότομη δεξιά στροφή και το οδόστρωμα πεπαλαιωμένο. Εξετράπη της πορείας, είχε πλάγια ολίσθηση. Μάλιστα, προκύπτουν δύο ερωτήματα, που χρειάζονται απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με τον ίδιο:

Αν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος για να κάνει έναν ελιγμό και να αποφύγει. Γιατί δεν κράτησαν οι μπάρες και έσπασαν. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο Star

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.