Οι… Ουαλοί ξανάρχονται στο 3.20




Ο Μακάρθι μπορεί να μην έπιασε στην Κύπρο και να έκατσε μόλις 8 φορές στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στην Αγγλία τα πηγαίνει περίφημα.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Μάθε τα πάντα για τις betshop προσφορες* εδώ

Ο 62χρονος κόουτς ανέλαβε την Κάρντιφ, έκανε ντεμπούτο στις 27/1 στο 2-2 με την Μπάρνσλεϊ κι έκτοτε η ομάδα του παραμένει αήττητη (7-4-0). Μάλιστα, στα 3 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια έχει πάρει επιβλητικές νίκες απέναντι σε Κόβεντρι (3-1), Πρέστον (4-0) και Ντέρμπι (4-0). Είναι επιδόσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.



Το προηγούμενο Σάββατο πρότεινα τη Γουότφορντ, στο εντός με τη Νότιγχαμ, αλλά βάσει του αγώνα που είδα το μετάνιωσα. Κέρδισε μεν το συγκρότημα του Κρις Χιούτον, πιο δύσκολα όμως απ’ όσο περίμενα (1-0), λίγο πιο προσεκτική να ήταν η αντίπαλος θα είχε ισοφαρίσει. Παρακολουθώντας εδώ και καιρό την κούρσα της ανόδου στην κατηγορία, μπορώ να πω πως η Γουότφορντ είναι λίγο χειρότερη από τις Μπρέντφορντ και Σουόνσι. Βασίζεται περισσότερο στις εξαιρετικές μονάδες που διαθέτει και λιγότερο στην ομαδική λειτουργία.

Από τη στιγμή λοιπόν που η Κάρντιφ έχει αυξημένο κίνητρο, απέχοντας 4 βαθμούς από τα πλέι οφ ανόδου και είναι φορμαρισμένη, εκτιμώ υπερβολικές τις αποδόσεις στον άσο. Αν επαναλάβει τις εμφανίσεις των προηγούμενων εντός έδρας αγώνων, η ουαλική ομάδα εκτιμώ πως μπορεί να επιβεβαιώσει το 3.20.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.