Μαρίνα Αλίμου: Με εντολή Κονδύλη έκοψαν το επικίνδυνο συρματόπλεγμα και τις λόγχες που θύμιζαν στρατόπεδο




Σήμερα το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου αφαίρεσαν το επικίνδυνο και ακαλαίσθητο συρματόπλεγμα τύπου “ΝΑΤΟ” και έκοψαν και αφαίρεσαν τις επικίνδυνες λόγχες από τα κάγκελα, που πρόσφατα τοποθέτηση η διοίκηση της Μαρίνας Αλίμου στον χώρο της φωτογραφίας.
“Η συγκεκριμένη περίφραξη ήταν εντελώς ακατάλληλη και επικίνδυνη για το σημείο αυτό, επιπλέον και εντελώς ακαλαίσθητη, καθώς θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Για τον ίδιο λόγο, επιφυλασσόμαστε να εξετάσουμε και την υπόλοιπη, προσωρινή περίφραξη, που η διοίκηση της Μαρίνας έχει τοποθετήσει περιμετρικά του ακινήτου” δήλωσε ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης

“Ο Δήμος μας είναι υπέρ των επενδύσεων και της ανάπτυξης, αυτή όμως πρέπει να σέβεται την αισθητική, την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών. Το επικίνδυνο αγκαθωτό συρματόπλεγμα, που θύμιζε στρατόπεδο, καθώς και οι μυτερές λόγχες στα κάγκελα, σίγουρα δεν ικανοποιούν αυτές τις προδιαγραφές.
Ο επενδυτής θα πρέπει να αντιληφθεί ότι έρχεται να επενδύσει σε μία περιοχή με ποιότητα ζωής και καλαισθησία, σε μια οργανωμένη κοινωνία με υψηλές προσδοκίες, και όχι σε μία εμπόλεμη ζώνη ή σε ένα ακατοίκητο, ερημικό τοπίο.


Η Δημοτική Αρχή έχει εξαρχής συνδράμει εποικοδομητικά και δημιουργικά στις προσπάθειες που γίνονται για να αναβαθμιστεί και να οργανωθεί καλύτερα η Μαρίνα, ταυτόχρονα όμως απαιτεί σεβασμό στην πόλη και τις τοπικές αρχές, στην καλαισθησία και στο υψηλό επίπεδο ζωής που με κόπο καθημερινά διασφαλίζουμε στην πόλη μας”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.