Γιώργος Καλλιακμάνης: Υπάρχουν οδηγίες για ήπια αντιμετώπιση του κόσμου (VIDEO)




Σε δύο διαφορετικές περιοχές της Αθήνας νεαροί διοργάνωναν ξέφρενα κορωνοπάρτι με διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Ειδικότερα, σε πάρτι που διοργάνωσε Ιταλός φοιτητής σε διαμέρισμα στο Σταθμό Λαρίσης, συμμετείχαν 21 άτομα συνολικά. Στον διοργανωτή, ο οποίος συνελήφθη, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους άλλους 20 αυτό των 300 ευρώ.

Επίσης, σε άλλο διαμέρισμα στα Ιλίσια εντοπίστηκαν 16 άτομα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν ένα άτομο ως διοργανωτή και να επιβάλλουν τα σχετικά πρόστιμα των 3.000 και 300 ευρώ αντίστοιχα.

«Πόσο σημαντική είναι η πληροφορία, ειδικά στις περιπτώσεις των κορωνοπάρτι. Δύσκολο να αντιληφθεί η αστυνομία τι γίνεται σε κάθε σπίτι. Οπότε ο μόνος τρόπος είναι η πληροφορία» δήλωσε στην εκπομπή “MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ” ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.



Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή, ο ελεγκτικός ρόλος των μέτρων στην τήρηση των μέτρων την έφερε απέναντι από τον κόσμο. «Η Αστυνομία ανέλαβε το ρόλο και γι’ αυτό είναι στο κάδρο. Μπήκε απέναντι από τους πολίτες, για να αποτρέψει τη διασπορά του ιού».

Αλλαγή στάσης της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη;
Όπως ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, «υπάρχουν οδηγίες να υπάρχει ήπια αντιμετώπιση γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί. Και αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι μας. Προσπαθούμε να μην υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα».

Σημείωσε, δε, ότι πράγματι μειώθηκαν οι κλήσεις που βεβαίωναν οι αστυνομικοί για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

«Όμως δεν μπορούμε να τα αφήνουμε και ανεξέλεγκτα τα πράγματα. Έλεγχοι γίνονται. Χθες έγιναν 66.000 ελέγχους και είχαμε 1167 παραβάσεις» συμπλήρωσε.

«Δεν υπάρχει λευκή απεργία των αστυνομικών, υπάρχει ήπια αντιμετώπιση του κόσμου» δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.