Δολοφονική επίθεση κατά καθηγητή των ΤΕΦΑΑ έξω από τη Γυμναστική Ακαδημία




Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και συγκεκριμένα του τμήματος ΤΕΦΑΑ από εξωπανεπιστημιακό άτομο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Καθημερινής“.

Ο καθηγητής Νίκος Πατσαντάρας, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο νεαρό έξω από τη σχολή στην περιοχή της Δάφνης, όταν εκείνος επιχείρησε να μπει στον χώρο των ΤΕΦΑΑ με τον σκύλο του. Όπως περιγράφει ο καθηγητής, τού είπε με πολύ ευγενικό τρόπο να ακούσει τις υποδείξεις του φύλακα και να απομακρυνθεί και τότε εκείνος, εξαγριωμένος, άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο καθηγητής να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Όπως είπε ο φύλακας που παρακολουθούσε έντρομος το περιστατικό, ο νεαρός συνέχισε να χτυπά τον καθηγητή με κλωτσιές, ενώ εκείνος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ ο καθηγητής μετά τη δολοφονική επίθεση φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει και ράμματα σε όλο του το πρόσωπο, μώλωπες στο σώμα, ζαλάδες και ναυτία.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.