Δήμος Γλυφάδας: Παρακολουθήστε δωρεάν το τρίτο σεμινάριο αυτοβελτίωσης




Το ερχόμενο Σάββατο 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο της σειράς σεμιναρίων αυτοβελτίωσης που διοργανώνει δωρεάν ο Δήμος Γλυφάδας και απευθύνονται προς όλους.

Μια μοναδική εμπειρία δίωρης διάρκειας (από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι) που βοηθά στη διαμόρφωση ενός νέου τρόπου σκέψης και δράσης. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και την πολύτιμη συνεργασία του Συμβούλου προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (Life and Business Coaching) Δημήτρη Τσέλιου, διοργανώνεται εντελώς δωρεάν μια σειρά τεσσάρων σεμιναρίων, ενώ μετά το πέρας της θα πραγματοποιηθεί μια έκτακτη συνάντηση, διαδικτυακή και αυτή.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σάββατο. Σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή θα αποσταλεί link για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο του Σαββάτου 20/3/2021. «Στη δύσκολη αυτή περίοδο για όλους μας και με την συναισθηματική κόπωση να επηρεάζει τις επιλογές μας, θέλουμε ως Δήμος να περιφρουρήσουμε και να ενδυναμώσουμε την ψυχική υγεία», τονίζει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά, η οποία και έχει από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας την ευθύνη διοργάνωσης των σεμιναρίων



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.