Ανείπωτη τραγωδία – Έχασαν δύο παιδιά σε δύο χρόνια




Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Μάνο Δασκαλάκη και τη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγγου, οι οποίοι θρηνούν τον χαμό δεύτερου παιδιού μέσα σε δύο χρόνια!

Πάτρα – Εφημερίδα Πελοπόννησος/pelop.gr

Τότε, είχαν χάσει τη Μαλένα σε ηλικία 3,5 ετών και το βράδυ του Σαββάτου έχασαν το μόλις 6 μηνών κοριτσάκι τους. Σε κατάσταση σοκ οι δύο γονείς, όπως και οι παππούδες Γιάννης Λεγάτος, Γιώργος Δασκαλάκης, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει και τον λόγο που η μοίρα χτύπησε την οικογένειά τους τόσο σκληρά για δεύτερη φορά. Σε ποιον άνθρωπο αξίζει τόση θλίψη; Σε ποιον άνθρωπο αξίζει να σκιστεί δύο φορές η καρδιά του στη μέση και ποιος άνθρωπος μπορεί να αντέξει ένα τέτοιο χτύπημα;

Προχθές το βράδυ, οι γονείς διαπίστωσαν κάποια στιγμή ότι το παιδί μελάνιασε και το πήγαν αμέσως στο Καραμανδάνειο. Εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του και εκτυλίχθηκαν οι πρώτες τραγικές σκηνές.



ΟΤΑΝ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΑΛΕΝΑ
Πριν από περίπου δύο χρόνια, τον Απρίλιο του 2019, ο θάνατος της μικρής Μαλένας σε ηλικία μόλις 3,5 ετών συγκλόνισε τον κόσμο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την κοινωνία της Πάτρας. Δέκα ημέρες πριν «φύγει», είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία και μπήκε εσπευσμένα να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία, η οποία πήγε πολύ καλά. Εκανε και τη δεύτερη στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν, με τις εξετάσεις της να είναι πολύ καλές και να μην προμηνύουν σε καμία περίπτωση το μοιραίο. Μέχρι που μία ημέρα η Μαλένα έπεσε για ύπνο με τη μητέρα της στο προσκεφάλι. Κάποια στιγμή, άνοιξε τα μάτια, κάτι είπε και άφησε την τελευταία της πνοή.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ
Με την πάροδο του χρόνου, το ζευγάρι έδειχνε να βρίσκει τον δρόμο του και ο ερχομός του τρίτου παιδιού ήταν ευλογία μετά απ’ όλα όσα είχαν περάσει. Πράγματι, το κοριτσάκι ήρθε πριν από 6 μήνες στον κόσμο, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθήσει. Ο Μάνος και η Ρούλα έχουν ένα ακόμα κοριτσάκι, την Τζωρτζίνα που είναι 7,5 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία θα γίνει σήμερα, οπότε πιθανότατα η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο.

ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΝ
Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πάτρας και ειδικά όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο άκουσμα της τραγικής είδησης, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν με τίποτα ότι το ζευγάρι πρέπει να περάσει ακόμα μία φριχτή δοκιμασία. Τα μηνύματα που έλαβε η οικογένεια ήταν εκατοντάδες και στα social media έγινε ένας χαμός.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.