Άλιμος: Παράτησε το σκυλάκι του στην παραλία και έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα
Κάτοικος του Αλίμου, παράτησε το σκυλάκι του στην παραλία και έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Το σκυλάκι το μάζεψε ένας περαστικός και το υιοθέτησε μια οικογένεια που μένει στην πόλη. Την καταγγελία έκανε ο ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου:

Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων!!!!
Εμείς ζητάμε φιλοξενίες για τα ηλικιωμένα αδεσποτούλια μας και κάποιοι εγκαταλείπουν τα ζωάκια τους χωρίς να γυρίσουν να δουν αν θα επιβιώσουν απο τα αυτοκίνητα η όχι.
Το προηγούμενο Σάββατο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ πήγε και παράτησε το σκυλάκι του στην παραλία Αλίμου, το ζώο έμεινε ακίνητο στα βράχια για αρκετή ώρα τρέμοντας από τον φόβο του. Στάθηκε τυχερό γιατί περαστικός το πήρε, το φιλοξένησε, ειδοποίησε και το σκυλάκι υιοθετήθηκε σε μία υπέροχη οικογένεια.
Δυστυχώς για αυτόν καταγράφτηκε ο αριθμός αυτοκινήτου του, είναι κάτοικος Αλίμου και πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη θα του αποδώσει ότι του χρειάζεται. Μόλις προχωρήσει η διαδικασία θα διαφημιστεί καταλλήλως!!!

Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων!!!! Εμείς ζητάμε φιλοξενίες για τα ηλικιωμένα…Δημοσιεύτηκε από ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου στις Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.