Βούλα: Nέα φανάρια τεχνολογίας Led, στην παραλιακή




Συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες αντικατάστασης ιστών φωτεινής σηματοδότησης με νέους γαλβανισμένους ιστούς και των σηματοδοτών με λάμπες πυρακτώσεως με νέους σηματοδότες τεχνολογίας Led, υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας, στην παραλιακή λεωφόρο.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από τις 24/11/2020 στον Δήμο Π. Φαλήρου στον κόμβο Λ. Ποσειδώνος – Πλ. Ικάρων και αυτές τις μέρες, συνεχίζονται στο ύψος της Βούλας.

Οι εργασίες θα περατωθούν στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Μέχρι σήμερα στα πλαίσια προηγούμενων έργων αντικαταστάθηκαν 1200 ιστοί και 4600σηματοδότες, ενώ στα πλαίσια του παρόντος έργου συντήρησης και άρσης βλαβών των κόμβων Φωτεινής σηματοδότησης, προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν αντικατασταθεί προς το παρόν 700 ιστοί και 1600 σηματοδότες.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: ««Αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα τεχνολογίας προχωράμε σε παρεμβάσεις που προασπίζουν την ασφάλεια οδηγών και πεζών, αναβαθμίζοντας παράλληλα το αστικό περιβάλλον».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.