“Το μάθατε! Σκοτωθήκαμε στην παραλιακή”




To μάθατε ότι δυο νέα παιδιά, πέταξαν ψηλά στον ουρανό; Ο Χρήστος και ο Φώτης, 23 και 21 χρόνων, μεγαλωμένοι στην Καλλιθέα, έφυγαν από τη ζωή, πριν από μέρες, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στις 11 το βράδυ και δεν γράφτηκε πουθενά κάτι. Ίσως γιατί εκεί στο γραφείο τύπου της ΓΑΔΑ, που συγκεντρώνονται από όλες τις Υπηρεσίες τα αστυνομικά συμβάντα και στη συνέχεια ενημερώνουν τους αστυνομικούς συντάκτες, κάποιος να μην έκρινε ότι ήταν σπουδαία είδηση το γεγονός ότι σκοτώθηκαν σε τροχαίο και μάλιστα στην παραλιακή, δύο παλικάρια.

Ο Δημήτρης, 23 ετών που οδηγούσε το Smart

Ελάτε τώρα στην πλευρά των ανθρώπων τους. Αυτοί οι γονείς που διαβάζουν καθημερινά διάφορες ειδήσεις για μια γιαγιά που έπεσε και χτύπησε ή για ένα κλέφτη φαρμακείων, βλέποντας ότι για ένα τόσο σοβαρό τροχαίο δεν γράφεται ούτε μια λέξη, τι να υποθέσουν μέσα στον μεγάλο τους πόνο. Ότι κάτι κρύβεται, κάτι άλλο συνέβη και δεν το λένε. “Κάποιοι τους καταδίωκαν και έπεσαν πάνω στη νησίδα και σκοτώθηκαν” θα μπορούσαν να υποθέσουν.

Από ότι φαίνεται τίποτα τέτοιο, μάλλον, δεν έχει συμβεί. Αλλά πως να πειστούν οι γονείς από τη στιγμή που δεν τους δείχνουν ούτε το βίντεο που υπάρχει από το μοιραίο τροχαίο. Και δικαιολογημένα το μυαλό τους πάει παντού.

O Φώτης, 21 ετών ο συνοδηγός

Ο πατέρας του Φώτη, του συνοδηγού, βάζει δικηγόρο και πραγματογνώμονα γιατί έχει κάποια αναπάντητα ερωτήματα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.



Το ρεπορτάζ του notia.gr για το τροχαίο ύστερα από πληροφορίες φίλων και συγγενών:

Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Ζεφύρου, όταν το Smart στο οποίο επέβαιναν, έπεσε με ταχύτητα στη νησίδα (στην διασταύρωση – διχάλα που πάει προς Συγγρού και προς Πειραιά).

Στη συνέχεια βρέθηκε πάνω στις μπάρες και αναποδογύρισε, στην άσφαλτο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, ηλικίας 24 και 21 ετών, πετάχτηκαν έξω από το Smart που κυριολεκτικά διαλύθηκε. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο, στο Τζάνειο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 11 περίπου το βράδυ, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και παρά το γεγονός ότι σκοτώθηκαν δύο νέα παιδιά, δεν γράφτηκε πουθενά κάτι. Το notia.gr, το φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Το τροχαίο έχει καταγραφεί από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, μάλιστα μία από αυτές βρίσκεται ακριβώς πάνω στη νησίδα.

Τα παιδιά είχαν κατεύθυνση προς τον Πειραιά, ενώ ένα δεύτερο Smart στο οποίο επέβαινε φίλος τους και προπορευόταν, έστριψε προς τη λεωφόρο Συγγρού. Ένα ταξί που ακολουθούσε και μπήκε και αυτό στη Συγγρού, είδε το τροχαίο και ειδοποίησε τον φίλο τους, ο οποίος επέστρεψε στο σημείο.

Ο δίδυμος αδελφός του Φώτη που ήταν στη θέση του συνοδηγού, ακολουθούσε με το οικογενειακό αυτοκίνητο, αλλά δεν είδε κάτι γιατί είχε μείνει αρκετά πίσω.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Το μάθατε! Σκοτωθήκαμε στην παραλιακή”

  • 12/02/2021 at 11:04 μμ
    Permalink

    Εψαχνα μερες να βρω αρθρο σχετικα με αυτο το τροχαιο. Πραγματικά προκαλεί η αποκρυψη / αποσιωπηση μιας τετοιας ειδησης.
    Γνωριζα το ένα θύμα, όμως θελω να αναφερθω σε μια άλλη παράμετρο για τον τοπο του ατυχηματος.
    Προ ημερών και ακολουθωντας υποδειξη πορειας -μεσω GPS- απο Π Φαληρο προς Πειραια, μου υπεδειξε να διασχισω διαγωνια την Λ Ποσειδώνος πριν το συγκεκριμμενο σημειο ατυχήματος, απο τον Παράδρομο δεξια προς την αριστερη λωριδα προς Πειραια !!!!
    ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ)
    Η διαδρομη αυτή ειναι απ οτι καταλαβα γνωστη σε πολλους οδηγούς. Απαραδεκτο δεδομένο οταν υπαρχουν άλλες επιλογες πορειας απο Π. Φαληρο προς ΣΕΦ. Πχ κοντινη υπογεια γερυφα
    ΑΡΑΓΕ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!
    Παρακαλω ψαξτε το μηπως και γλυτωσουν άνθρωπινες ζωες !
    Ευχαριστω

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.