Το «χρυσό αυτοκινητάκι» του 5χρονου ήταν ζυγαριά για την κόκα!




Το βίαιο άνοιγμα της πόρτας του διαμερίσματος ξάφνιασε τον πεντάχρονο μπόμπιρα που έπαιζε στο χαλί του διαμερίσματός του με τα παιχνίδια του. Το ίδιο ξαφνιάστηκαν και οι αστυνομικοί όμως, που πραγματοποιούσαν έρευνα για διακίνηση ναρκωτικών και βέβαια δεν περίμεναν να βρούν μέσα στο διαμέρισμα «καβάτζα» ένα παιδάκι μόνο του.

Η αρχή γι’ αυτή την επιχείρηση έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αθηνών, συνέλλεξαν πληροφορίες σχετικά με έναν Αλβανό 21 χρόνων, ο οποίος διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης, με έδρα την πλατεία Καλλιγά στα Πατήσια. Για αρκετές ημέρες παρακολουθούσαν τις κινήσεις και τα δρομολόγια του και διαπίστωσαν πως είχε ένα σταθερό δρομολόγιο από μια πολυκατοικία της οδού Κνωσσού, πολύ κοντά στην πλατεία και πάλι πίσω.

Έτσι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας τον είδαν πάλι να βγαίνει από την πολυκατοικία της οδού Κνωσσού, με κατεύθυνση την πλατεία Καλλιγά, τον σταμάτησαν για έλεγχο και στις τσέπες του βρήκαν συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 22 γραμμαρίων.

Ο ίδιος δήλωσε ως κατοικία του, ένα διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Κνωσού, όπου διαμένει μία 20χρονη Μολδαβή, με την οποία διατηρεί σχέση και το μόλις πέντε χρονών αγοράκι της.



Μετά από αυτά οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και έτσι κατέληξαν στην αμήχανη στιγμή να βρίσκονται απέναντι από τον πιτσιρικά που είχε αφεθεί μόνος του στο σπίτι.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, και αφού ο πεντάχρονος είχε παραδοθεί στην γιαγιά του, η οποία στο μεταξύ ειδοποιήθηκε, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μέσα στη σακούλα ηλεκτρικής κούπας, μέσα στο ψυγείο κα μέσα σε μια τηλεόραση κρυμμένα, 265 γραμμάρια κοκαΐνη, 12,5 γραμμάρια κάνναβη, πέντε κινητά τηλέφωνα και 1.300 ευρώ.

Η ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν όταν ερευνήσαν για ζυγαριά ακριβείας που χρησιμοποιούν οι διακινητές ναρκωτικών. Ήταν το «χρυσό αυτοκινητάκι» με το οποίος έπαιζε ο πεντάχρονος όταν μπήκαν στο διαμέρισμα!

Ο 21χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται και η 20χρονη Μολδαβή φίλη του.

ΠΗΓΗ: Sputnik

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.