Συναγερμός στην Ηλιούπολη από τα απανωτά κρούσματα




Ακόμη δύο κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν απόψε (νωρίτερα είχε βρεθεί θετικός μαθητής του Α1 τμήματος του 4ου Δημοτικού Σχολείου). Μάλιστα το ένα αφορά αιρετό. Το άλλο αφορά μαθητή του 5ου Γυμνασίου Ηλιούπολης. Η ανακοίνωση του Δήμου:

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΙΟ

Θετικός στον ιό επιβεβαιώθηκε αιρετός του Δήμου Ηλιούπολης, παρά την σχολαστική τήρηση των προσωπικών μέτρων προφύλαξης (αποστασιοποίηση, χρήση μάσκας και αντισηπτικού) αλλά και την επιβαλλόμενη εκ των καθηκόντων του συχνή εξέταση ανίχνευσης με rapid και μοριακό τεστ. Υποβλήθηκε σε τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο και σήμερα επιβεβαιώθηκε ως θετικός στον ιό SARS-CoV-2.Χωρίς συμπτώματα παραμένει στο σπίτι του και άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες του ΕΟΔΥ:

• Ιχνηλάτηση και ενημέρωση των συχνών επαφών του στο στενό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον του.



• Πραγματοποιήθηκε έκτακτη απολύμανση στο Δημαρχείο.

• Οι στενοί συνεργάτες του θα παραμείνουν απομονωμένοι στο σπίτι τους και θα επανέλθουν στην υπηρεσία μόνο μετά από αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό έλεγχο.

Ακόμη, μαθητής του Α2 Τμήματος του 5ου Γυμνασίου Ηλιούπολης βρέθηκε θετικός στον ιό και επίσης ακολουθούνται οι ενδεδειγμένες διαδικασίες ιχνηλάτησης, ενημέρωσης, αναστολής λειτουργίας του Α2 τμήματος και άμεση απολύμανση του σχολείου.

Στις 2 Φεβρουαρίου θετικός στον ιό εντοπίστηκε εκπαιδευτικός του Α1 τμήματος του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Στις 4 Φεβρουαρίου θετικός στον ιό εντοπίστηκε εκπαιδευτικός του Ε2 τμήματος του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Την Παρασκευή 5/2/2021, εργαζόμενος στον Δήμο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Σήμερα 7/2 είχαμε άλλα τρία κρούσματα: Μαθητής του Α1 τμήματος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης – Μαθητής του Α2 Τμήματος του 5ου Γυμνασίου Ηλιούπολης – Αιρετός του Δήμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.