Στη Νέα Σμύρνη ο Θεοδωρικάκος




Με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη και με πολλά στελέχη της πόλης, της αυτοδιοίκησης, της νέας γενιάς και των επαγγελματικών, κοινωνικών και αθλητικών φορέων, είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος

“Την εβδομάδα που πέρασε επισκέφθηκα τη Νέα Σμύρνη. Μια γειτονιά όπου επί 20 χρόνια εργάστηκα σκληρά, με αξιοπιστία και έκανα πράξη τους πιο σπουδαίους επαγγελματικούς μου στόχους ως τώρα” αναφέρει σε σχεική ανάρτηση

“Συζητήσαμε για την καθημερινότητα στην εποχή της πανδημίας, τα προβλήματα των επαγγελματιών, των εργαζομένων και της αγοράς, το έργο της δημοτικής αρχής σε σημαντικούς τομείς. Συζητήσαμε ιδιαιτέρως για την επόμενη μέρα και τις σπουδαίες παρεμβάσεις στην πόλη, που δρομολογούμε μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής και το αίσθημα ασφάλειας για τις οικογένειες, τα παιδιά, όλους τους πολίτες.

Τις επόμενες μέρες με την χρηματοδότηση που εξασφαλίσαμε στο υπουργείο εσωτερικών ξεκινά η ανα συγκρότηση του γηπέδου του Πανιωνίου που θα δώσει νέες δυνατότητες στα τμήματα στίβου ενόργανης τζούντο και βόλει, Διευκολύνοντας την άθληση χιλιάδων νέων παιδιών.




Και είναι σπουδαίο ότι σε αυτόν τον Δήμο ενώνονται όλο και περισσότερες δυνάμεις και ενεργοί πολίτες, που υλοποιούν από κοινού ένα δημιουργικό σχέδιο. Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε ακόμη πιο δημιουργικά. Ευχαριστώ όλους για την υποδοχή και την ουσιαστική συνεργασία”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.