Σε επιφυλακή ο Δήμος Ηλιούπολης για τη “Μήδεια”





Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ισχυρής κακοκαιρίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
Έχει γίνει ο εφοδιασμός με την απαραίτητη ποσότητα αλατιού και τα ειδικά οχήματα του Δήμου είναι πανέτοιμα για προληπτικές ρίψεις, σε δύσβατες και επικλινείς οδούς της πόλης σε περίπτωση χιονόπτωσης.
Εφόσον καταστεί αναγκαίο και με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι δημότες για τον τρόπο διάθεσης σάκων αλατιού, για χρήση σε πεζοδρόμια και εισόδους.
Η Ομάδα Επιφυλακής Πολιτικής Προστασίας με δημοτικούς υπαλλήλους κατάλληλων ειδικοτήτων, τους εθελοντές της ΕΟΔΠΗ και οχήματα βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, για να επέμβει όπου χρειαστεί.
Ο Δήμος Ηλιούπολης από την Κυριακή 14/2/2021 θα διαθέσει σε 24ωρη βάση, την θερμαινόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προς χρήση κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η κακοκαιρία.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς λόγω των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών ίσως δημιουργηθεί επικίνδυνος πάγος, που θα δυσκολέψει πεζούς και οχήματα.
Τηλέφωνα Έκτακτης Ανάγκης για επικοινωνία των πολιτών όλο το 24ωρο και για αναφορές βλαβών, ζημιών ή κάθε ανάγκης βοήθειας συμπολιτών 210 99 70 001-002 και τα κινητά των δύο συνυπεύθυνων για την Πολιτική Προστασία Αντιδημάρχων, κκ Γιάννη Αντζινά 6944835410 και Κώστα Σεφτελή 6932379229.
13 Φεβρουαρίου 2021
Γιάννης Αντζινάς
Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.