Οι πωλητές των λαϊκών αγορών στηρίζουν τους πρόσφυγες




.
Συνεργασία των Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες. Εμείς οι Έλληνες, αγανακτισμένοι από την οργανωμένη από τους Τούρκους, εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα μας, τείνουμε να ξεχάσουμε ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και πραγματικοί πρόσφυγες που αναγκάστηκαν από την καταπίεση, τους πολέμους και τις σφαγές να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Πρόσφυγες που έχουν δικαιώματα με βάση Διεθνείς Συνθήκες που έχει υπογράψει και η Χώρα μας. Τα δικαιώματα αυτά, όπως και την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή, υπερασπίζεται σε 130 χώρες εδώ και 70 χρόνια η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.


Οι Λαϊκές Αγορές της Περιφέρειας Αττικής με σεβασμό και εκτίμηση για την προσφορά της Ύπατης Αρμοστείας, ξεκίνησαν μία συνεργασία μαζί της για την ενημέρωση των πολιτών για το έργο της υπέρ των προσφύγων και την αναζήτηση πόρων. Οι πωλητές είναι οι πρώτοι που στηρίζουν.
Ευχόμαστε ολόψυχα οι προσπάθειες να καρποφορήσουν. Χάρης Πασβαντίδης – διευθυντής της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.