Νέο κρούσμα κορωνοϊου σε σχολείο της Βούλας
Θετικός σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού βρέθηκε μαθητής τους τμήματος Β2 του Β’ Γυμνασίου Βούλας μετά από μοριακή εξέταση. Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε άμεσα τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, τη Δημοτική Αρχή καθώς και τον ΕΟΔΥ προκειμένου να ληφθούν άμεσα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. (Θετικός σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού βρέθηκε και μαθητής τους τμήματος Α1 του Β’ Δημοτικού Σχολείου)

Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του τμήματος του σχολείου κατ’ αρχάς για την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και αναμένεται απόφαση της Διεύθυνσης Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης για αναστολή 14 ημερών όπως άλλωστε προβλέπεται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Οι μαθητές του τμήματος θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους με τηλε-εκπαίδευση για όλο το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το τμήμα.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή άμεσα ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Οι χώροι του σχολείου απολυμαίνονται άμεσα πριν την έναρξη των μαθημάτων ενώ παράλληλα θα διενεργηθούν έλεγχοι σε όσους εκπαιδευτικούς και μέλη του προσωπικού του σχολείου κριθεί απαραίτητο.

Σημειώνουμε πως συνολικά τα τμήματα που έχουν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας λόγω βεβαιωμένου κρούσματος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι 5, 2 στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Βάρης, 1 στο Δημοτικό Σχολείο Βάρκιζας και 1 στο Β’ Δημοτικό Βούλας και 1 στο Β’ Γυμνάσιο Βούλας.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.