Μόνο 4 από τα 673 rapid tests θετικά στη Γλυφάδα
Εξαιρετικά χαμηλό φαίνεται ότι είναι το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα rapid tests που διενεργήθηκαν σήμερα από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. «Με μεγάλη συμμετοχή έγιναν σήμερα τα rapid tests για κορονοϊό στη Γλυφάδα μας και τα αποτελέσματα μας χαροποιούν ιδιαίτερα», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα.

Ειδικότερα, μεταξύ 673 τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2 που διενεργήθηκαν, μόνο 4 βγήκαν θετικά (ποσοστό 0,6%) και ακολουθείται φυσικά η προβλεπόμενη διαδικασία καραντίνας και ιχνηλάτησης.«Ευχαριστούμε και πάλι τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του. Ο δρόμος μπροστά είναι ακόμη δύσκολος, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», επισημαίνει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Τον συντονισμό της όλης δράσης είχε από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας ο Αντιδήμαρχος Υγείας Νίκος Βρυζίδης, ενώ ο αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία Αντιδήμαρχος Σπύρος Δήμου μερίμνησε ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή ταλαιπωρία του κόσμου. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Δημήτρης Ακρίβος και Γιάννης Σκαλτσάς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπάς, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Ελένη Καράχου-Σκούταρη, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Τσαμπίρας, Γεωργία Βαμβακερού, Στέλιος Κουρουπάκης και Ελεονώρα Μαρούλη.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.