Λαμπάδιασε εν ώρα υπηρεσίας αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ, στα Καλύβια (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η κατάσταση των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ , παρά τις προσπάθειες που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αφορούν την μερική ανανέωσή του στόλου, δεν θα μπορούσαμε να πούμε σε καμία περίπτωση οτι είναι η ιδανική ή πρέπουσα ,αυτή δηλαδή που αρμόζει στους συναδέλφους μας, για να επιτελούν το λειτούργημά τους.

Η πολιτεία οφείλει να κατανοήσει την ανάγκη για ολική ανανέωση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ και άμεση απόσυρση όλων εκείνων των υπηρεσιακών οχημάτων, που μόνο κίνδυνο εγκυμονούν για τίς ζωές των συναδέλφων μας.
Σήμερα 15.2.21 και βραδινές ώρες στην περιοχή Λαγονησίου στα Καλύβια Αττικής για άλλη μια φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές…υπηρεσιακό όχημα να “λαμπαδιάζει” εν ώρα υπηρεσίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο που ενέχει η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ , αλλά και τίς ευθύνες που πρέπει να βαρύνουν τους αρμοδίους.

Ευτυχώς οι συναδελφοί μας ειναι καλά στην υγεία τους …αλλά την υγεία και την σωματική ακεραιότητα αυτών που επιχειρούν για την προστασία του Πολίτη είναι ανεπίτρεπτο να την” υποστηρίζει” μόνον η “Θεά Τύχη”!!!!
Συνδρεβέλης Χρήστος Γραμματέας ΔΣ ΠΟΑΣΥ



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.