Καθημερινό φαινόμενο η ρύπανση της Πικροδάφνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συνηθισμένο φαινόμενο περιμένοντας την βροχή. Παράλληλα από την απάντηση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος που πήραμε λίγες μέρες πριν, φαίνεται ότι το ΥΠΕΝ ρίχνει το μπαλάκι στην Δ/ση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, που ήδη έχει πραγματοποιήσει αυτοψία στο οικόπεδο με τα βυτιοφόρα της Ευξείνου Πόντου, στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών που ακόμα δεν έχει απαντήσει και στην ΕΥΔΑΠ που επίσης τηρεί σιωπήν ιχθύος.

Από ότι όμως προκύπτει από τις απαντήσεις των Υπηρεσιών, οι τελικοί αποδέκτες του προβλήματος είναι η ΕΥΔΑΠ κι οι Δήμοι (Αγ. Δημητρίου, Αλίμου, Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου). Αυτοί δηλαδή που θα βρουν τις παράνομες συνδέσεις, θα αποδώσουν πρόστιμα, θα τις σφραγίσουν και θα αντικαταστήσουν το σαθρό δίκτυο ακαθάρτων. Πηγή: Δίκτυο Πολιτών για τη διάσωση του ρέματος της Πικροδάφνης

13/2/21 Απόβλητα (προφανώς από σπίτι), στον κλάδο της Πικροδάφνης

Τουλάχιστον αρχίζει να φαίνεται ο αρμόδιος για να υλοποιήσει το έργο. Περιμένουμε να δούμε τώρα και πως θα αντιδράσει…. Όχι για πολύ χρόνο όμως! Ελπίζουμε να μην χρειαστούν νομικά μέτρα για να συμμορφωθούν ΔΗΜΟΙ κι ΕΥΔΑΠ, να σηκώσουν μανίκια και μπατζάκια και να πιάσουν δουλειά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.