Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Δωρεάν Rapid Tests – Προβληματισμός για τα κρούσματα
Αύξηση κρουσμάτων κορoνοϊού κατά 34% στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (1-7 Φεβρουαρίου)

Δωρεάν Rapid Test θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου σε 2 σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε συνεργασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Τα τεστ θα διεξαχθούν, χωρίς ραντεβού, από κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 σε δύο σημεία του Δήμου και συγκεκριμένα:


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
 • Στο ελεύθερο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) όπου η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία drive through, όπου μπορούν να προσέλθουν εξεταζόμενοι μόνο με τροχήλατο μέσο, (αυτοκίνητο, δίκυκλο, ποδήλατο ή πατίνι).
 • Στο πλακόστρωτο έναντι της Πλατείας Βάρκιζας για όσους επιθυμούν να προσέλθουν πεζοί.
  Η εξέταση αφορά σε άτομα άνω των δέκα ετών οι οποίοι πρέπει να έχουν μαζί τους:
  1) Ταυτότητα.
  2) ΑΜΚΑ.
  3) Κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.
  Για τη νόμιμη μετακίνηση επιλέξτε την αποστολή μηνύματος τύπου 1 στο 13033.
  Θυμίζουμε πως στο αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα και σε περίπτωση μελών της ίδιας οικογένειας έως 3.
  Η διαδικασία της δειγματοληψίας διαρκεί 2 λεπτά και οι εξεταζόμενοι θα ενημερωθούν αυθημερόν με sms σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ή τηλεφωνικά σε περίπτωση θετικού.
  Ενημερώνουμε πως τα σημεία και οι χρόνοι των εξετάσεων ενδέχεται να τροποποιηθού, σε περίπτωση που δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή τους οι καιρικές συνθήκες ή πιθανά νέα περιοριστικά μέτρα της Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.