Combo για την ομάδα του Μπακασέτα, ρίσκο στο Λιντς – Κρίσταλ Πάλας




Στο Αγρίνιο με το κρίσιμο ματς του Παναιτωλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Super League Interwetten. Αρκετές απουσίες αντιμετωπίζει η πρωτοπόρος της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης στην υποδοχή της Θέλτα.

Ανακάλυψε τα κορυφαία προγνωστικα μπάσκετ

Μαλάτιασπορ – Τραμπζονσπόρ (18:00)

Ξεκινάμε με το ματς που ολοκληρώνει την 24η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Τρεις αγώνες χωρίς νίκη και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες μετρά η Μαλάτιασπορ. Στη μέση της βαθμολογίας, σε απόσταση από την κόκκινη γραμμή, αλλά και χωρίς βλέψεις για ψηλότερα.



«Τρένο» η Τραμπζονσπόρ «τρέχει» σερί 6-1-0 και «φλερτάρει» με την 4η θέση αν κερδίσει σήμερα. Στο τελευταίο ματς κέρδισε 1-0 την Ντενιζλίσπορ με σκόρερ τον Μπακασέτα στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα. Αήττητη στις 9 τελευταίες εξόδους της (6-3-0), στις πέντε πιο πρόσφατες σημειώθηκαν τουλάχιστον 2 γκολ και συνοδεύτηκαν όλες με G/G.

Προγνωστικό: Σκεφτήκαμε το διπλό, το οποίο πληρώνει ικανοποιητικά, ωστόσο η ευκολία που δέχεται γκολ η φιλοξενούμενη μάς έστρεψε στον πιο επιφυλακτικό συνδυασμό του Χ2 με το Over 1,5, που βρίσκεται στο 1.92.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.