Χωρίς προβλήματα η επόμενη μέρα στη Γλυφάδα (VIDEO)




Συντονισμένη επιχείρηση εκχιονισμού και ρίψης αλατιού στους δρόμους της Γλυφάδας
Ολονύκτιες συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Γλυφάδας με όλο το ανθρώπινο δυναμικό του που εργάζεται σε καίριους τομείς, να βρίσκεται επί ποδός, έκαναν να ξημερώσει μία όμορφη «επόμενη μέρα» στην πόλη, με ελάχιστα προβλήματα τα οποία σταδιακά επιλύθηκαν.

Με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος (αλατιέρας) που έφθασε χθες βράδυ από την Κατερίνη, επισπεύστηκε η επιχείρηση εκχιονισμού και ρίψης αλατιού, ενώ παράλληλα ειδικά συνεργεία απομάκρυναν πεσμένα δέντρα και κλαδιά.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος επέβλεπε από κοντά, κατηύθυνε τις ενέργειες και έδινε αναλυτικές οδηγίες για το κάθε τι συνεργαζόμενος με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Δημήτρη Ακρίβο, Γιάννη Σκαλτσά, Δημήτρη Αγγελάτο και Σπύρο Δήμου, καθώς και με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Άννυ Καυκά, δήλωσε κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επιχείρησης:
«Η μάχη συνεχίζεται όλο το βράδυ. “Επιστρατεύσαμε” ειδικό μηχάνημα που ανοίγει μπροστά το δρόμο από το χιόνι και ρίχνει αλάτι πίσω για τον πάγο. Καθαρίζουμε και με αυτό τους δρόμους και παράλληλα τα συνεργεία μας συνεχίζουν να απομακρύνουν επικίνδυνα πεσμένα δέντρα και κλαδιά. Ευχαριστούμε την εταιρεία Eco-Tech για το ειδικό εκχιονιστικό μηχάνημα». Αυτή την ώρα τα προβλήματα στην πόλη μας έχουν επιλυθεί στο σύνολό τους.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.