Άλιμος: Καταγγελία για bullying αστυνομικών σε νεαρούς
Μεγάλη συζήτηση στα social media έχει προκαλέσει μια καταγγελία για επιθετική συμπεριφορά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, σε νεαρούς, στον Άλιμο και συγκεκριμένα στο παρκάκι του Αγίου Νικολάου. Δείτε την ανάρτηση-καταγγελία του Βασίλη Ζεϊμπέογλου στην ομάδα ALIMOS LIVE:


Ένα μεγάλο μπράβο στην ελληνική αστυνομία συγκεκριμένα στο Α.Τ.ΑΛΙΜΟΥ για χθες το βράδυ διότι εντοπίσανε τους εγκληματίες στο καλαμάκι παιδιά ηλικίας 17-18-19 επειδή ήταν στο πάρκο της γειτονιάς τους και η κατάσταση είχε ως εξής.. Κυνηγητό για να μην λάβουν το πρόστιμο των 300€ επειδή βγήκανε 2 τετράγωνα από τα σπίτια τους μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά άμα είχανε πάρει και τα κατοικίδια τους μαζί θα ήταν νόμιμοι.

Επίσης να προσθέσω ότι είχαν πολύ άσχημη συμπεριφορά διότι μετά τα παιδιά φύγανε με σκισμένα μπουφάν άλλοι με χαστούκια στο πρόσωπο και οι υπόλοιποι με ακατάλληλη φρασεολογία όπως (χοντρούλη για πάρτη σου θα βγάλω και την στολή στο τμήμα επίσης τους κολλαγανε στο κεφάλι με τα κράνη τους και γενικά φουλ χλευασμός και προσβολές. Τελος τους είχανε βάλει να κάθονται τρενάκι στο πάτωμα και όποιος πήγαινε να τους πει κάτι του λέγανε πάρε τον δικηγόρο σου αν θέλεις κάτι και δεν θα πάθει τίποτα το κωλ@ρακι σου κάτσε κάτω και άλλα πολλά.. Και εννοείται ότι μετά από όλα αυτά ήρθε το πρόστιμο και ένα μεγάλο και ειρωνικό καλό βραδυ.
Υ.Γ Ένα μεγάλο μπράβο επίσης και στους γείτονες όπου δεν έχασαν την ευκαιρία να ειδοποιήσουν άμεσα την αστυνομία για να δουν το θέαμα από τα σπίτια τους πίσω από τις κουρτίνες…Aνάρτηση-καταγγελία του Βασίλη Ζεϊμπέογλου στην ομάδα ALIMOS LIVEΔιαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.