Σε πίστα πατινάζ μετατράπηκε δρόμος στην Ηλιούπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε πίστα πατινάζ μετατράπηκε το οδόστρωμα της οδού Τσαμαδού και Πατριάρχου Γρηγορίου, στην Ηλιούπολη, λόγω διαρροής λαδιών από διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να ανατραπούν 5 δίκυκλα, χωρίς ευτυχώς να πάθουν κάτι σοβαρό οι οδηγοί τους. Δείτε τι αναφέρει για το περιστατικό, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σεφτελής:

Άμεσα και αποτελεσματικά αντιμετωπίστηκε η κατάσταση της ολισθηρότητας στο οδόστρωμα της οδού Τσαμαδού & Πατριάρχου Γρηγορίου.
Από κατοίκους της περιοχής και από το Ilioupolinews ενημερωθήκαμε για την ολισθηρότητα που δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα της οδού Τσαμαδού και Πατριάρχου Γρηγορίου.
Από την πρώτη στιγμή βρέθηκα στο σημείο με τους Αντιδημάρχους κ. Αντζινά και κ. Πούλο, όπου με το συνεργείο του Δήμου μας προχωρήσαμε στις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος και ρίψης πριονιδιού.


Επίσης άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όχημα του 7ου Π.Σ., της Τροχαίας Ελληνικού και του τοπικού Α.Τ.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλων των ανωτέρω, η ολισθηρότητα δημιουργήθηκε από διαρροή λαδιών από διερχόμενο όχημα πριν ξεκινήσει ο καθαρισμός του δρόμου μετά τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς.

Δυστυχώς τα λάδια στο οδόστρωμα δεν έγιναν αντιληπτά από τα οχήματα της καθαριότητας, με αποτέλεσμα αυτά μετά τη ρίψη νερού από το βυτίο να εξαπλωθούν σε μεγαλύτερη έκταση του οδοστρώματος.
Όταν ολοκληρώσαμε τη ρίψη του πριονιδιού και επειδή αναμέναμε βροχόπτωση, η Τροχαία τοποθέτησε ταινίες σήμανσης στις εισόδους των τμημάτων του δρόμου που υπήρξε το πρόβλημα.
Εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος σημειώθηκαν πτώσεις πέντε δικύκλων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.