Ψάχνουν στην Ομόνοια για να λύσουν το μυστήριο με τη δολοφονία της 38χρονης Κινέζας




Σε Κινέζα, 38 ετών, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα, σε φρεάτιο, στα Βίλια, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Η αλλοδαπή είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου 2020, από την περιοχή της Ομόνοιας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι πρώτοι που θα κληθούν να καταθέσουν στο Ανθρωποκτονιών είναι οι τρεις ομοεθνείς της με τους οποίους έμενε στο ίδιο διαμέρισμα στο Μεταξουργείου, απ’ όπου εξαφανίστηκε στις 17 Οκτωβρίου. Οι αστυνομικοί θέλουν να μάθουν την καθημερινότητά της, την επαγγελματική της δραστηριότητα, εάν είχε κάποια σχέση τα χρόνια που έμενε στην Ελλάδα, εάν τον τελευταίο καιρό την προβλημάτιζε κάτι.

Λίγες ημέρες αφού χάθηκαν τα ίχνη της ο κουμπάρος της και μια φίλη της πήγαν στο Α.Τ. Ομόνοιας δήλωσαν την εξαφάνισή της και αμέσως ενεργοποιήθηκε το Silver Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.



Η αποκάλυψη όμως του πτώματος όμως έγινε πριν από λίγες ημέρες από δύο κυνηγούς που βρήκαν και άνοιξαν τη βαλίτσα, ενώ 48 ώρες αργότερα έγινε η ταυτοποίηση με δακτυλικά αποτυπώματα. Πλέον, οι Αρχές ξεκινούν τις έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε σήμερα τη σορό δεν προσδιόρισε την ακριβή αιτία του θανάτου της άτυχης γυναίκας, λόγω του γεγονότος ότι η σορός της είναι σε προχωρημένη σήψη.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της αποτρόπαιης αυτής ανθρωποκτονίας.

«Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020 από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 24.10.2020 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο» σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του «Χαμόγελου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα ταυτοποιήθηκε η σορός της η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24.10.2020 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Lin Qiu Yun και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.