Πέθανε από κορονοϊό η δημοσιογράφος Γιούλη Ζυγούρη




Η Γιούλη Ζυγούρη τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων, ωστόσο είχε ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία στη Λαμία, ξεκινώντας από τα Πολύχρωμα και το Δημοτικό Ραδιόφωνο και περνώντας στη συνέχεια και από άλλα μέσα ενημέρωσης, όπως το STAR Κεντρικής Ελλάδος και την εφημερίδα «σέντρα».

Στάθηκε με αξιώσεις στο ανδροκρατούμενο, αθλητικό ρεπορτάζ, χάρη στη μεγάλη της αγάπη κυρίως για το μπάσκετ, αλλά και το ποδόσφαιρο, όπου παρακολουθούσε πολλούς αγώνες.

Δυστυχώς το Δεκέμβρη νόσησε από την covid-19, τόσο αυτή όσο και η αγαπημένη της μητέρα. Εκείνη στις 22 Δεκεμβρίου χρειάστηκε να διασωληνωθεί και καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας, αναζητήθηκε βοήθεια στη γειτονική Χαλκίδα. Εκεί, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, μετά τις σοβαρές επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία της ο κορονοϊός.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας. Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζητεί να ενισχυθεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.