Παίζεις με τη Χίμκι; Μοιράζεις ασίστ!




Η επιλογή για το Over του Ντίνου Μήτογλου σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ δικαιώθηκε χθες, καθώς ο Κώστας Χαραλαμπίδης τον κράτησε στο παρκέ για περίπου 30 λεπτά και ο Έλληνας φόργουορντ «έγραψε» 11 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 ασίστ, επιβεβαιώνοντας το Over 13.5.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Μάθε τα πάντα για το pamestoixima casino

Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα ειδικό στοίχημα από τον αγώνα Αναντολού Εφές-Χίμκι. Οι Ρώσοι συνεχίζουν να αγωνίζονται με μεγάλη αφέλεια ειδικά στον τομέα της άμυνας, η οποία είναι τόσο προβλέψιμη που ένας παίκτης με ικανότητα στη δημιουργία δεν δυσκολεύεται καθόλου να τη διασπάσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από δύο μέρες, ο Νικ Καλάθης είχε 15 ασίστ σε 25 λεπτά, πριν μία εβδομάδα ο Μάριους Γκριγκόνις είχε 8 ασίστ, ενώ δίνει κατά μέσο όρο 2.9 και πριν  δύο εβδομάδες ο Μάρτιν Χέρμανσον έδωσε 9, ενώ ο μέσος όρος του μετά βίας ξεπερνάει τις 3.



Με αυτή τη λογική, πιστεύω ότι ήρθε η σειρά του Βασίλιε Μίτσιτς να γράψει μεγάλο αριθμό στις ασίστ. Στα δύο παιχνίδια του 2021, ο Σέρβος γκαρντ είχε 9 ασίστ κόντρα στη Βιλερμπάν και άλλες 8 κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου με την Χίμκι, είχε χρειαστεί να μείνει στο παρκέ μόλις 10 λεπτά, καθώς η Εφές νίκησε πολύ εύκολα και πρόλαβε να γράψει 5 ασίστ.

Το line που βρίσκουμε είναι στις 5.5 ασίστ, αλλά προσωπικά θα πάρω την επιλογή 7+ ασίστ (ουσιαστικά είναι το Over 6.5), η οποία παίζεται στο 2.17, ελπίζοντας ότι οι Ρώσοι θα είναι ανταγωνιστικοί ώστε να μείνει ο Σέρβος αρκετή ώρα στο παρκέ…

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Euroleague στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.