O Τσιτσιπάς ΔΕΝ πήγε στο Ντουμπάι για να ξεφαντώσει, αλλά για να προετοιμαστεί ενόψει του “Australian Open”




Ό,τι γράφτηκε για τον Τσιτσιπά που «πήγε στο Ντουμπάι για να ξεφαντώσει», στηρίχθηκε σε ένα ψέμα. Ή καλύτερα, στην απόκρυψη μιας αλήθειας: Ότι ο διεθνούς φήμης Έλληνας τενίστας ΔΕΝ πήγε στο Ντουμπάι για να ξεφαντώσει, αλλά για να προετοιμαστεί ενόψει του “Australian Open” που ξεκινάει στις 8 Φεβρουαρίου.

Κάτι που έκανε και πέρυσι και πρόπερσι για τον ίδιο λόγο. Και όταν μιλάμε για προετοιμασία μιλάμε για σκληρή προπόνηση (υπάρχουν βίντεο). Ευρισκόμενος λοιπόν στο Ντουμπάι, για καθαρά αθλητικούς λόγους, γιόρτασε και την αλλαγή του χρόνου σε κάποιο κλαμπ.

Η απόκρυψη αυτής της «λεπτομέρειας», εφόσον τη γνωρίζει ο δημοσιογράφος, συνιστά σκόπιμη παραπληροφόρηση. Αν δεν τη γνωρίζει, είναι ανεπαρκής. Για όλους τους υπόλοιπους που ξέρασαν χολή λόγω άγνοιας, ισχύει το γνωστό: Σταματήστε να καταπίνετε αμάσητη κάθε πληροφορία που σας σερβίρουν κάποια ΜΜΕ, επειδή βολεύουν τα όποια πιστεύω σας. (Εδώ η κατάρριψη του «ο Τσιτσιπάς πήγε στο Ντουμπάι για ξεφάντωμα»: https://www.ellinikahoaxes.gr/…/o-tsitsipas-den…/)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.