Ο Δήμος Γλυφάδας μαζεύει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα (VIDEO)




Μας χάρισαν όμορφες στιγμές, έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στις μέρες των γιορτών με την επιβλητικότητα και τη φρεσκάδα τους και τώρα η ανάμνησή τους θα μείνει στις φωτογραφίες. Τα πολύχρωμα λαμπάκια, οι μπάλες και τα στολίδια δεν υπάρχουν πια στα κλαδιά τους. Δεν θα τα πετάξουμε όμως. Τα έλατα θα οδηγηθούν για ανακύκλωση και μετά τη διαδικασία κομποστοποίησης θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα.

Ο Δήμος Γλυφάδας με ένα τηλεφώνημα στο 15464 πηγαίνει έξω από την πόρτα κάθε δημότη και παραλαμβάνει το έλατο. Η όλη διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. «Δύο πράγματα κάνουμε “παραδοσιακά” μετά τα Θεοφάνεια: Τρώμε ό,τι γλυκά έχουν απομείνει στο σπίτι και ξεστολίζουμε το δέντρο. Στο πρώτο δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Στο πώς να απομακρύνουμε όμως το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το σπίτι έχουμε τη λύση», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Μπορεί λοιπόν όποιος κάτοικος της Γλυφάδας επιθυμεί, να καλεί τον Δήμο δωρεάν στο πενταψήφιο 15464 και άμεσα με τα ειδικά μηχανήματα του Δήμου μας θα έρθουμε για να παραλάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από την πόρτα του. Εύκολα και γρήγορα. Έτσι κάθε νοικοκυριό αποφεύγει σημαντική ταλαιπωρία, ενώ ο Δήμος μας μπορεί πιο οργανωμένα να προχωρήσει στη σωστή διαλογή για την ανακύκλωση των υπολειμμάτων πρασίνου». Το βίντεο που τράβηξε πριν από λίγο ο Zisimos Zizos Photography είναι από την περιοχή Καφεπωλών στην Άνω Γλυφάδα.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Δήμος Γλυφάδας μαζεύει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα (VIDEO)

  • 12/01/2021 at 10:39 μμ
    Permalink

    Σίγουρα το 15464 είναι δωρεάν; όσες φορές έχω τηλεφωνήσει έχω πληρώσει πάρα πολλά.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.