Νεκρός από τον κορωνοϊό 42χρονος υπάλληλος του ΕΚΑΒ




Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Σπυριδόπουλου, από κορονοϊό.

Ο άτυχος 42χρονος υπάλληλος του ΕΚΑΒ έπεσε θύμα της πανδημίας και νοσηκευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος, όπου και κατέληξε την Πέμπτη.

Όπως αναφέρει το xanthinea.gr ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος και αγαπούσε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Για τον θάνατό του εκδόθηκαν συλλυπητήρια μηνύματα τόσο από την ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης όσο και από τις τοπικές ομάδες της Διομήδειας και του Μαγικού.



Ο ΑΟΞ

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά και στο σωματείο του Αστέρα Μαγικού για την απώλεια τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

O Aπόλλων Διομήδειας

“Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας και πρώην προέδρου της ομάδας Γιώργου Σπυριδοπουλου, ενός ανθρώπου που αγαπούσε με πάθος των Απόλλωνα! Καλό ταξίδι”

Ο Αστέρας Μαγικού

“Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για όλη την οικογένεια του Αστέρα Μαγικού. Δυστυχώς ο πρόεδρος μας, o Γιώργος μας, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων. Αναμφίβολα ήσουν και ΘΑ ΕΙΣΑΙ ένας από τους πιο δραστήριους και δοτικούς ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για εμάς από την πρώτη στιγμή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Αστέρα Μαγικού”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.