Λαοθάλασσα ξεχύθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στον Φλοίσβο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μια λαοθάλασσα ξεχύθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις παραλίες της Αττικής, παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Χάρης Γκίκας/zougla newsroomΟι Αθηναίοι εν μέσω Covid ξεχύθηκαν κατά χιλιάδες στον Φλοίσβο και αγνοώντας τις εκκλήσεις των ειδικών για τον περιορισμό των μετακινήσεων, έκαναν τη βόλτα τους στην παραλιακή κάτω από τον ζεστό ήλιο σα να μην υπάρχει ο κίνδυνος διασποράς του ιού.

Αρκετοί δε από τους πολίτες κυρίως νεαρότερες ηλικίες, δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα ή τη φορούσαν με τον λάθος τρόπο, ενώ σχεδόν παντού κατά μήκος του δρόμου, δεν τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις.

Η αστυνομική παρουσία ήταν εμφανής, ωστόσο όπως φαίνεται και στις εικόνες του βίντεο της «Ζούγκλας» που ακολουθεί, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεν διενεργούσε ελέγχους. Η μηχανή της αστυνομίας, αντίθετα, περνούσε με δυσκολία ανάμεσα από τα «κύματα» των πολιτών χωρίς να ελέγχει εάν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη μετακίνησή τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της «Ζούγκλας»:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.