Η Γλυφάδα αποκτά τρίτο ΚΕΠ




Μέσα στην πανδημία, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων της πόλης, ξεκινά μέσα στον Φεβρουάριο τη λειτουργία του το 3ο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Δήμο Γλυφάδας.

Μόνο με ραντεβού προς το παρόν, όπως ισχύει σε όλη την Ελλάδα, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

“Το νέο ΚΕΠ, στην οδό Γούναρη 199, πέρασε από πολλές περιπέτειες” αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

” Άνοιξε τις πύλες του το 2017, γνωρίζοντας τεράστια ανταπόκριση από τους δημότες. Το 2018 ανεστάλη η λειτουργία του μετά από κακοπροαίρετες ενέργειες τρίτων (θα επανέλθω αναλυτικά επί αυτού).



Ανοίξαμε γρήγορα νέο ΚΕΠ στην παραλία και ταυτόχρονα μετά από μεγάλη ταλαιπωρία κερδίσαμε δικαστικά το ζήτημα που δημιουργήθηκε για τη λειτουργία του συγκεκριμένου ΚΕΠ κι έτσι το κτίριο της Γούναρη ανοίγει ξανά, ως τρίτο ΚΕΠ Γλυφάδας στο ισόγειο και με δημοτικές υπηρεσίες στους άλλους ορόφους.

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε μοντέρνο, ευρύχωρο κτίριο, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, σε κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο της πόλης, το οποίο ασφαλώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα. Ένα νέο, σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών ΚΕΠ, για τη βελτίωση της καθημερινής εξυπηρέτησης και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, σε μια πόλη που λόγω του μεγέθους και του πληθυσμού της είναι απολύτως αναγκαίο. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.