Φονικό τροχαίο στην Εκάλη: Γιος εφοπλιστή παραβίασε «stop» και σκότωσε 25χρονο (VIDEO)




Ο 19χρονος γιος πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή με το θηριώδες, πολυτελέστατο όχημά του, παραβίασε στοπ και έπεσε με ταχύτητα πάνω στον άτυχο 25χρονο άνδρα, που οδηγούσε μοτοποδήλατο.
Ήταν 18:30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου. Ο 25χρονος, φορώντας κράνος, επέστρεφε από την δουλειά του, στο σπίτι του στην Κηφισιά, μέσω της Θησέως.

Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που επέστρεφε από το γυμναστήριο, φέρεται να πετάχτηκε από το στενό της οδού Πασχαλιάς στον κεντρικό δρόμο. Παραβίασε το «STOP» στο στενό αλλά και τη διπλή διαχωριστική γραμμή στη Θησέως και έστριψε αριστερά με κατεύθυνση τον Διόνυσο, οπότε και παρέσυρε το δίκυκλο με τον 25χρονο, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο 19χρονος φοιτητής, γιος του εφοπλιστή, μετά το τροχαίο σταμάτησε και κάλεσε την Τροχαία. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ελήφθη αίμα από τον οδηγό, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αυτόφωρο.

Κάμερα «κλειδί»
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου 25χρονου, κάμερα σε ταξί που ακολουθούσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, έχει καταγράψει καρέ – καρέ το τροχαίο.



Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Τροχαίας ελέγχουν και το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος από τις βίλες της περιοχής και πλέον η οικογένεια του 25χρονου αναμένει την ολοκλήρωση της δικογραφίας, προκειμένου να προχωρήσει στα προβλεπόμενα. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Live News του Mega

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.