Δωρεάν Rapid Test Covid-19 (drive through) στον Δήμο Σαρωνικού




Ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και με τον συντονισμό της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρας Ράπτη, δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test), με τη μέθοδο drive-through, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Ανάβυσσο, στον παράδρομο της Λεωφόρου Καραμανλή στις Αλυκές (είσοδος από Λεωφόρο Καραμανλή) από τις 10.00 έως και τις 15.00. Τα drive through rapid tests θα πραγματοποιηθούν, σε όσους επιθυμούν (από την ηλικία των 10 ετών και άνω), από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ χωρίς ραντεβού, αποκλειστικά σε άτομα που θα μετακινούνται ή θα επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι. Rapid covid-19 test δεν θα διενεργηθούν σε πεζούς.

Για τη διενέργεια του τεστ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδείξουν Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας και να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test. Οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν στέλνοντας «1» στο 13033 ή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο μετακίνησης με την επιλογή «1». Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Όσον αφορά στα αποτελέσματα των τεστ, για όσα είναι αρνητικά οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται με SMS, ενώ κλήση θα δέχονται όσοι προκύψουν θετικοί. Όπως σημειώνεται από τον ΕΟΔΥ, όσοι δεν λάβουν SMS λόγω φόρτου δικτύου, είναι αρνητικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Σαρωνικού στο τηλέφωνο 6973042532.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.